Pris eksempler:
 
 
50 x 50 cm - 1700 kr
 
60 x 60 cm - 2200 kr
 
80 x 80 cm - 3500 kr
 
100 x 100 cm - 5000 kr
 
 
Priserne er vejledende og gælder kun ved et dyr pr. maleri. Ved evt. specielle ønsker mv. kan der komme en merpris, hvis det er meget tidskrævende. Men send mig en mail eller ring på Tlf. 2323 1977 og lad os tage en snak om dine ønsker. 

Portrætter

Kæledyrsportrætter laves på bestilling
 
Hvis du kunne tænke dig at få et evigt minde af din kære hund, kat, hest el. lign. Jeg tager gerne speciel opgaver ind og mit mål er at levere et meget personligt maleri til dig, dog med min streg og kunsteriske frihed.
 
 
 
Hvis du kunne tænke dig at få lavet et maleri, er processen som følger:
 
1. Du kontakter mig og skriver hvad du gerne vil have malet og hvilke størrelse maleri du kunne tænke dig (Jeg maler helst ikke mindre end 60 x 60 cm). 
 
2. Du sender billede-materiale til mig. Billederne skal være tydelige og i høj kvalitet, så jeg kan zoom ind på detaljer, for at få de personlige træk med. 
 
3. Når vi har aftalen på plads, og motivet, tekster og andet er aftalt, er jeg klar til at gå i gang. Inden opstart betalt 50% forud, da maleriet ikke kan videresælges efter endt arbejde.
 
4. Du vil løbende modtage fotos af processen, så du følger med fra blankt lærred til færdig resultat.
 
5. Maleriet leveres til dig. 
 
Skulle du have spørgsmål omkring priser mv. er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har valgt ikke at sætte faste priser på portrætter, da der er stor forskel på tidsestimatet om jeg maler et eller tre kæledyr på et lærred.
Men skriv endelig til mig og spørg. Fortæl om det du vil have malet og få en pris - det er helt gratis.
 
Jeg gælder mig til at høre fra dig. Og vil elske at levere et rigtig personligt maleri dig. Kh Majbrit
 
Caja er en lille Ft Coccker Spaniel, som hendes ejer gerne ville have lavet et protræt af. Når jeg maler kæledyr er det vigtigt for mig, at jeg ikke bare maler en hund, men at jeg derimod for de unikke træk med, der netop kendetegner din hund.
 
Caja´s ejer fulgte med i hele processen. Planen var, at der skulle have været ikke naturrealistiske farver på. Men som maleriet skred frem, ville maleriet noget andet, og vi blev i samråd enige om, at det var sådan det skulle være.
 
Og man kan vist godt sige at jeg have en meget glad og tilfreds kunde:)
 
 
 
Art By Skou v/Majbrit Skou | 4623 Lille Skensved - Danmark | Tlf.: 23231977